Specijalni prodajni dan 25.09.2021

Prodajni dan

Brian Lack CO. i ML27 Swiss Apartments Vas čekaju u subotu 25.09.2021. godine od 10h do 15h kako bi Vam pokazali stanove našeg novog ekskluzivnog objekta na Vračaru.

Da li ste znali da su u ovoj fenomenalnoj novogradnji na raspolaganju ostala jos samo tri stana površine 102m2 i penthouse?
 
Iskoristite dodatne popuste prilikom kupovine u nedelji promocije pre i posle prodajnog dana.✅
 
Notarizacija ugovora gratis + 3D render projekat uredjenja stana po žeji kupca ili vaučer u vrednosti od 3000€ koji možete iskoristiti za uređenje stana ili ga pretvoriti u gotovinu

✅.  Atraktivni i luksuzni stanovi, Brian Lack CO. i ML27 Swiss Apartments, oličenje su kvalitetne gradnje, a nalaze se u najlepšem delu Južnog bulevara!

Zbog aktuelne situacije, molimo da nam dolazak prethodno najavite kako bismo zakazali termin posete.

Za sve zainteresovane kupce, na zahtev zbog aktuelne situacije, možemo izaći u susret za obilazak nepokretnosti i mimo prodajnog dana.

juzni bulevar prodaja stanova vracar
vracar penthouse centar beograda

Vaš novi dom sa luksuzom!

U nameri da Vam obezbedimo komfor i udobnost doma, sa ponosom Vam  predstavljamo novi objekat koji će odgovoriti na sve Vaše zahteve, a to je ML 27 Swiss Apartments.

Beograd je jedan od najlepših gradova u regionu i prednosti života u njemu se višestrane. Viši životni standard, bolja prilika za zaposlenje i potraga za bogatim i aktivnim društvenim životom glavna je motivacija kod većine ljudi da se presele u glavni grad.

ML27 Swiss Apartments su kreirani tako da i kvadraturom i rasporedom prostorija odgovore na sve zahteve i potrebe klijenata i njihovog savremenog načina života.

Ukoliko volite život na visokoj nozi, u srcu Beograda, posetite nas 05.12.2020. godine od 10h do 16h i uverite se kvalitet gradnje i udobnost koje Vam pružaju ML27 Swiss Apartments.

ML27 SWISS APARTMENTS BEOGRAD VRACAR

Zašto baš ML 27 Swiss Apartments

  • Visokokvalitetna zgrada sa malim brojem stanova kako bi se kreiralo udobno porodično okruženje.
  • Čak tri godine održavanja i upravljanja zgrade besplatno.
  • Liftom je omogućen preko kodiranog ključa direktan ulaz u svaki od stanova
  • Garažna mesta su vanstandardne veličine
  • Svako parking mesto ima električni prikljucak
  • Stanovi se isporučuju polunamešteni sa ugradjenim kuhinjskim elementima (nekoliko varijanti frnotova je u izboru)
  • Stanovi su opremljeni komplentnom kuhinjskom tehnikom marke Bosch
  • Podno grejanje je postavljeno u čitavom stanu preko toplotnih pumpi

Vrhunski kvalitet gradnje i udobnost života

ML 27 je projektovan tako da pruži maksimalan komfor i funkcionalnost svojim stanarima, a kao posebnu pogodnost izdvajamo održavanje objekta koje će prve 3 godine na sebe preuzeti investitor. BEZ PROVIZIJE ZA KUPCE

Izuzetna lokacija

ML 27 Swiss apartments se nalazi u najlepšem delu Južnog bulevara, a zahvaljujući svojoj poziciji i neposrednoj blizini auto- puta omogućava Vam, da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. 

Švajcarski kvalitet gradnje

Objekat je kreiran da se stanovi odlikuju pre svega kvalitetom, zasnovanim na Švajcarskim vrednostima i iskustvu, i izgrađen je prema najvišim standardima savremenog života i udobnosti.

Sigurnost i komfor

Bezbednosni sistem podrazumeva i ulazak u objekat uz pomoć kordiniranog ključa kojim otvarate ulazna vrata zgrade, vrata ulaznog hola i pomoću koga liftom dolazite isključivo do svog stana. 

Penthouse od 189,6 m2

Penthouse smešten je na devetom, povučenom, spratu, ukupne je površine 189. 6 m2 i sastoji se od dnevne sobe povezane sa trpezarijom, kuhinje, krejirajući celinu od 60 m2, sa spratnom visinom od 3 m2.

U nastavku ovog ekskluzivnog smeštene su tri spavaće sobe, od kojih je jedna master soba sa sopstvenim kupatilom i garderoberom, kupatila, ostave i dve terase, kao i pripadajuće krovne terase sa bazenom. Sa terasa se pruža nesmetan pogled na Hram Svetog Save i ostatak grada.

Ukoliko želite još veću dozu luksuza moguća je izgradnja bazena na krovu objekta. Naravno pristup bazenu je omogućen samo vlasniku penthouse.

vracar penthouse centar beograda
penthouse vracar
penthouse vracar
vracar penthouse centar beograda

Polunamešteni stanovi modernog dizajna

ML27 Swiss Apartments Vam nude mogućnost da izaberete boju fronta Vaše kuhinje kako bi se osećali potpuno zadovoljno u Vašem novom stanu.

Kontaktirajte nas kako bi Vas upisali na listu za gledanje stanova 05.12.2020.

Galerija slika

ML27 Swiss Apartments Vam nudi polunameštene stanove koji su opremljeni belom tehnikom marke BOSCH.